Contact

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten wat er mogelijk is op het gebied van borduren en bedrukken? Vul het contactformulier in, stuur ons een bericht via email naar info@dazzlingstitches.nl.
Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
Offertes geven wij uitsluitend per mail.

WEGENS VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 31 JULI 2023 TOT EN MET 9 AUGUSTUS 2023.
U KUNT GEWOON UW BESTELLING PLAATSEN, DEZE WORDT NA ONZE VAKANTIE IN BEHANDELING GENOMEN. WIJ ZULLEN NU OOK GEEN MAIL OF TELEFOON BEANTWOORDEN.
ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Wij hebben moeten besluiten om niet meer te borduren of te bedrukken op aangeleverde items.
Er bestaat altijd een kans dat tijdens het borduur-/bedrukproces iets fout gaat.
Voor ons is dit redelijk stressvol, zeker als het om dure items gaat. We willen tenslotte goed werk afleveren. Daarnaast (eerlijk is eerlijk) is de marge op borduringen of bedrukkingen op aangeleverde kleding erg klein ten opzichte van het werk wat we met het borduren en bedrukken hebben.
Wij kunnen veel items in diverse merken leveren, van shirts en jassen tot tassen en overalls, er is heel veel mogelijk. Zoveel dat we het voor nu onmogelijk op onze site kunnen plaatsen.
Wanneer wij zelf de items leveren, dan weten we ook of de kwaliteit goed genoeg is om het goed te kunnen borduren of bedrukken. U kunt zich bijvoorbeeld voorstellen dat wanneer er handdoeken van een discounter aangeleverd worden, deze een (beduidend) minder mooi geborduurd eindresultaat geven dan wanneer er op kwaliteitshanddoeken geborduurd wordt.

Als u op zoek bent naar een item, wat dan ook, laat het ons gerust weten, wij gaan kijken of we het voor u kunnen leveren.

 

Volg ons om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwe producten en updates.

Contactadres (niet voor afhalen bestellingen)
To Hölscherplein 2
5701 TM Helmond
06-23076861 (er worden geen offertes per telefoon of Whatsapp gegeven, dit kan alleen per mail)

KvK-nummer:   84864192
BTW-nummer: NL004140025B07
Bank-rekening: NL22KNAB0414126556