Meisje met beker

Bedrukken

Onderstaande producten kunnen geheel naar UW EIGEN IDEE worden gecreëerd. Een foto, tekst, een logo of een combinatie van dit alles… het kan allemaal!
Laat uw fantasie de vrije loop!

Wij hebben moeten besluiten om niet meer te borduren of te bedrukken op aangeleverde items.
Er bestaat altijd een kans dat tijdens het borduur-/bedrukproces iets fout gaat.
Voor ons is dit redelijk stressvol, zeker als het om dure items gaat. We willen tenslotte goed werk afleveren. Daarnaast (eerlijk is eerlijk) is de marge op borduringen of bedrukkingen op aangeleverde kleding erg klein ten opzichte van het werk wat we met het borduren en bedrukken hebben.

Wij kunnen veel items in diverse merken leveren, van shirts en jassen tot tassen en overalls, er is heel veel mogelijk. Zoveel dat we het voor nu onmogelijk op onze site kunnen plaatsen.
Wanneer wij zelf de items leveren, dan weten we ook of de kwaliteit goed genoeg is om het goed te kunnen borduren of bedrukken. U kunt zich bijvoorbeeld voorstellen dat wanneer er handdoeken van een discounter aangeleverd worden, deze een (beduidend) minder mooi geborduurd eindresultaat geven dan wanneer er op kwaliteitshanddoeken geborduurd wordt.

Als u op zoek bent naar een item, wat dan ook, laat het ons gerust weten, wij gaan kijken of we het voor u kunnen leveren.